maanantai 27. elokuuta 2007

Mistä tietää, että tulee syksy?

6 kommenttia:

not an ice queen kirjoitti...

voi pikkuinen! toivottavasti kurkkusi paranee pian.

ja nähdään nyt vielä ihan kunnolla ennen kuin lähden... <3

Anonyymi kirjoitti...

khih.
huvitti, vaikkei saisi.
kurkkukaktus on vakava asia. kyllä, niin.

hianon jopon oot piirtänynnä!

Anna Sofia kirjoitti...

Nyt tuntuu siltä, että kurkussa on villalankakerä, joka siellä kutittelee jatkuvasti. Uuh, auttakaa! Ja ihan kuin siinä kerässä ei olisi tarpeeksi, sillä kävin eilen ostamassa kaksi kerää villalankaa lisää (lapasten kutomista varten, ei kurkkua varten).

Oi, tahdon kyllä tavata Inkan! Ehdimme varmasti vielä tavata, en aio enää kauaa olla kipeä. (En tosin alunperinkään aikonut olla kipeä, joten ehkä mun aikomukset ei kauheasti auta... öh.)

Tantan: ajattelin, että en piirrä jopoa, koska EN OSAA. Piirsin sitten kuitenkin. Aina voi yrittää, vaikka ei osaisi. Jip.

Anonyymi kirjoitti...

Voih, hyvä että muistutit. Mulla oli viime talvena kerran kuussa kurkkukipu, pitää alkaa taas suojautumaan. Harmi vain, ettei koskaan voi tietää vasta ko jälkeenpäin, että oliko liian vähän vaatetta ja tuliko poltettua liian monta tupakkaa, sen tietää vasta sitte ko kurkku tulee kipeäksi. =(

Anna Sofia kirjoitti...

Joo, suojautuminen kurkkukaktuksia vastaan kannattaa jo aloittaa. Minusta vaan tuntuu joskus talvisin, ettei siitäkään ole hyötyä, vaikka pukisin kaikki omistamani vaatteet päälle, kun kurkku ja muut ruumiinosat jäätyvät siitä huolimatta. Ei ole aina ihan helppoa ymmärtää, miksi esiäitimme ja -isämme asettuivat asumaan tänne. Huh.

Anonyymi kirjoitti...

nonnih.

kurkkukaktus täälläkin. murh. kunhan tästä päästään, niin olisi mukavaista tavata neitiä. ja herraakin.

palataan. pus.