keskiviikko 2. toukokuuta 2007

Yksikseni

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmittaa kun en ymmärrä, mille ananas nauraa :D

Anonyymi kirjoitti...

mutta huomenna saat olla kaksin.

keitän teetä ja keskustelemme kivistä, jotka tippuu kuusta ja ehkä haastelemme myös siitä rupulistakin.

että ei hätää.

Anna Sofia kirjoitti...

Kaisa: hauska tuo sun huomio, siis että se ananas nauraisi :D kun siinä vaan lukee että ANANAS. Tajusin nyt vasta itsekin, että sen vuosi lukea nauruksi! Hih. Huippua.

Tanjaani: kiitoksia seurastasi! Oli kivaa, vaikka tehtiin ahkerasti rupulia tehtävää. Kiva ja kikiva on kyllä ristiriidassa, mutta... Ja rupulista kuulemme kohta lisää. Jip!

Anna Sofia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anna Sofia kirjoitti...

Ärh, uusi yritys. Elikkä mainos.

Käykää katsomassa video:
http://www.myspace.com/reginaxxx

Ihkua, hihkun! <3 <3 <3

Anonyymi kirjoitti...

Hehee, niinkuin http://dreamerkat.livejournal.com/138914.html tuolla lukee, niin saatiin vapaaliput Numeroon ja vapaavalittiin tämän lauantain Reginan keikka. Ehkä tapaamme siellä ohimennen?

Anna Sofia kirjoitti...

Hyvinkin saatamme tavata :)! Odotan jo täpinöissäni keikkaa!

Nii ja kiitos muuten kaikille, keiden ilostuttavasta seurasta sain vappuna nauttia! Oli kiva vappu. Ja nyt häivin tekemään jotain muuta oman blogin kommentoimisen sijaan :o.

Anonyymi kirjoitti...

Ja tääki karauttaa keikalle lauantaina keski-ikäisten tätien korillisella Madonna-pyörällä, jos tän ei enää silloin tarvitse istua koneella kommentoimassa toisten ihmisten blogeja.

Anonyymi kirjoitti...

Tsih! Luulin, että ne heittää keskenään hyvää läppää ja ananas on tikahtua nauruun. Ja nauru on venäjänkielistä naurua.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ehdinpä viimeinkin tarkistaa, miltä sun blogi näyttää! Työt alkaa tältä viikolta olla ohi, ja mikäs parempi keino virkistää perjantain viimeisiä minuutteja kuin yritää oppia venäjä (ananaksen tosin tajusin). Tällä viikolla opettelin nimittäin jo ranskan...
Hauskaa katsottavaa, hyväntuulinen blogi. :)
Ilmoitahan, jos satut eksymään Helsinkiin nyt touko-kesäkuussa.
Ja haa, täällä muuten paistaa aurinko! (siellä kuulemma on harmaata) t. Myry

Anna Sofia kirjoitti...

Hei Myry!

Täällä sataa ja paistaa vuorotellen, välillä jopa yhtäaikaa. Ois kyllä mukavaa tulla käymään Helsingissä, se on (varsinkin kesällä) niin kiva paikka. En vaan tiiä, joudanko mitenkään nyt lähiaikoina. Hauskaa harjoittelua sulle! Toivottavasti oot päässyt jo kustannustoimittajan saappaisiin :).