sunnuntai 27. toukokuuta 2007

Siili <3

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siileille ei saa antaa maitoa.

Anna Sofia kirjoitti...

Totta, ne ovat laktoosi-intolerantikkoja. Eikä niille saisi antaa mitään, missä on suolaa. Kuulemma kissanraksut ja maapahkinät olisivat sopivaa ruokaa ja jotku hedelmätkin kelpaavat.

Anonyymi kirjoitti...

Hei sain kirjeesi ja piti tulla heti kurkkaamaan tänne. Oikein söpö blogi! Piirrät ihan silleen että tykkään. Minustakin on tullut laktoosi-intolerantikko, inhaa. Voisikohan siileille antaa laktoositonta maitojuomaa :)?

Anna Sofia kirjoitti...

Heippa Maija! Kiva, että tykkäät :). Luulis kyllä, että laktoositon maitojuoma kelpaisi siileille, kun se on lehmänmaidossa juuri se laktoosi, mitä siilin masu ei kestä. Semmoisella hassulla siilisivustolla, jonka löysin, suositeltiin kyllä antamaan siileille juomaksi vain vettä. Siilipoikaset saavat herkutella siilinmaidolla :).

Anonyymi kirjoitti...

oih!

siilit on niin sulokkaita, khyllä <3 tosin kuolleen siilisen (niinkin brutaalisti kuin autolla yli murhatun) tapaaminen ei ole yhtään hilpeätä. saattaa kauhusta kamalustua niin kuin minä viime kesänä. mutta pois, pois tuommoiset ajatukset.

kivakivaa, että löysitte uuven kotikolon \o/ jee, kaikki meni sittenkin kivasti ja hyvästi. pitänee tulla kylästämään, kunhan olette saaneet laatikot myllättyä.

nyt poistuu hän hakemaan pyykit.

kaikkea hyvää ja kaunista (esim. karkkiautomaattia näin harmaana keskiviikkoiltana :)

Riika kirjoitti...

Kävin täällä hankkimassa itselleni hyvän mielen :)

Siilit on parhaita! Täällä maalla niitä on paljon. Ja pupuja myös, ja oravia. Mutta siilit on kuitenki ykkösiä.

not an ice queen kirjoitti...

Hei ihana!

Kiitos paljon helmistä! Hirveästi on ollut täällä puuhaa. Aloitin kirjeen, mutta nyt pitääkin järjestää illalliset, kirjoittaa 1500 sanan essee ja muuttaa tavarat Billylle komen päivän kuluessa...

Minä tuun perjantaina Suomeen. Nähdään sitten aika pian, jooko.

Olet tärkeä, tyttönen.

Anna Sofia kirjoitti...

Uuh, minä en oo päässyt päivittämään Luumupuuta ollenkaan nyt, kun uudessa kodissa ei ole vielä nettiä. Eipä oo kyllä ollut aikaa piirrelläkään, kun oli muuton kanssa kovasti tekemistä ja sitten alkoivatkin työt ja tenttiinkin pitäisi lukea. Mutta toivottavasti saadaan netti pian ja toivottavasti saan tänne jotain uutta laitettua vielä joskus :P.

Inka: Kivaa, sinähän olet täällä siis jo ihan kohta! Minulla on ensi viikon alussa kaikki illat vapaina, että sitten voidaan nähdä. Nyt pitää vielä parin päivän ajan uhrata kaikki liikenevä aika tenttiin lukemiseen. Soitellaanpas sitten :).

not an ice queen kirjoitti...

Hauskaa! Olen ihan mielissäni Suomeen tulosta nyt, tosi vapaa olo kun olen taas koditon. ;)