maanantai 14. toukokuuta 2007

Lumottuna piparkakkutalossa, jota joku nakertaa



10 kommenttia:

Anna Sofia kirjoitti...

Tämä kuva näyttää nyt tosi mustalta edellisiin verrattuna, mutta minä en ole mikään haka muokkaamaan noita kuvia... Ja synkkyys passaa nyt tähän. (No en mää oikeesti niin synkällä tuulella ole, mutta kuitenkin.) Ja jos joku blogger-asiantuntija tietää, miten kuvat saisi näkymään isompana, kertokoon hän sen minullekin. Onneksi kaikki kuitenkin osaavat klikata kuvia, jotta niistä saa jotain selvää.

Anonyymi kirjoitti...

sanataiteilu on piirre, ei ominaisuus. niin minä sen järkeilen.

ja elämässä tulee pilveilyn lomassa kivaakin: mekin saadaan kohta ilmaista jogurttia ja muuta maitoista, kun edellinen ei maistunut milleenkänsä. ingman <3 arla, mutta ilmanen jogurtti on silti be&pop.

puspus, pupu.

Anna Sofia kirjoitti...

Ilmainen jukurtti ois kyllä päivän pelastus :D (minustakin on tullut jukurtin suurkuluttaja, enimmäkseen kyllä vain maustamattoman luonnonjukurtin). Reklamointi kannattaa aina.

Huomenna mennään katsomaan yhtä kotia keskustaan, vaikka epäilen, haluanko muuttaa keskustaan. Mulla ei mahdu päähän muuta ko nää asuntoasiat, enkä ahdaspäisyyteni vuoksi pysty keskittymään tenttiin lukemiseen alkuunkaan. Huoh.

Pusmus!

Anonyymi kirjoitti...

Mälsää, mutta toisaalta teillä kyllä on perinteisesti käynyt hyvä tuuri noiden kämppien kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi te oletta kodittomia? Saisiko tähän selvennystä? Askarruttavaa..

Anna Sofia kirjoitti...

Syynä tähän ei-toivottuun muuttoon on se, että kotimme vaihtoi omistajaa, ja se uusi omistaja haluaa sen omaan käyttöönsä. :/ Mälsä juttu tosiaan. Löysimme tosin jo uuden kodin, joka on ihana sekin mutta sijaitsee keskustassa. Surullista on luopua Toivoniemestä, mutta kaipa tuolla keskustassakin voi asua, kun on kerta aikaisemminkin voinut.

Anonyymi kirjoitti...

Heip!
Meillä kustantamoissa on näin vapaata, lounastauolla saa kommentoida blogeja ja juoda espressoa, kunhan tekee työnsä. Siispä: tänne vain taas tarkistamaan, mitä kuuluu. :) Toivottavasti siellä on asunnot ja muut saatu kuntoon. Tosi mäntti omistaja - kuka nyt asuntoonsa haluaa - mutta etteköhän te keskustassakin kestä. Yöelämä lähellä jne, ei ainakaan tarvi mennä minnekään Töölöön asti nukkuun.
Täällä on kyllä kivaa, ja mullahan oli eilen synttäritkin! Juhlin la, kolme hompsua (juhlavieraat) istui sohvalla ja luki Elleä, Vogueta ja Trendiä... Otin kuvan.
Kuulemisiin, koita jaksaa asuntojen ja tenttien kanssa!
Myry

Anna Sofia kirjoitti...

Paljon (myöhästyneitä) synttärionnitteluja Myrylle! :)

Kyllähän siellä keskustassakin luultavasti kestää, kunhan vaan ajatukseen tottuu. Tuleva kotitalo ainakin on aika ihastuttava, melkein satavuotias kaunokainen. Tervetuloa kylään sitten, kun ollaan sinne asetuttu!

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa, onko se tuossa jossaki rautatieaseman lähettyvillä? Vanhat talot on kiehtovia.

Anna Sofia kirjoitti...

No se on parin-kolmen korttelin päässä rautatieasemalta, eli aika lähellä (mutta se ei oo se Tuomi-talo). Minä tunnen kyllä valtavasti vetoa tuollaisiin vanhoihin taloihin, niissä on sitä jotain!